Kawan-kawan ku

Saturday, December 18, 2010

watdefak????

Today i was so-so-so tired so please don't spoil my mood..ko igt ko sape?igt org kisah ngn mood penat ko?haha ok serius aku trasa collapse gile hr ni coz skarang office aku de wat new student registration..maklum la keje kat tempat ilmu kan..ok itu cite, len kira..ni wa nak cite psl kecuaian wa pd harta benda wa..

lu orang semua tau kan wa de buat sepek baru menggantikan sepek wa yg telah kehilangan tu kan?ok ni wa nak cite sikit..sebenarnye kan..sebenarnye kan..sebenarnye kan..sebenarnye korg rasa2 pe ek???

sebenarnye aku dah jumpe balik sepek lama aku weyh..ape?dah jumpe?watdefak?vodosh nye weyh..setelah sehari aku amik sepek baru..

tetiba..................... sepek lama aku muncul kembali..bengang ke x? bengang ke x?


of course la lu org x rasa bengang sbb wet wa yg kuar tuk wat sepek baru tu kan..ape da..serius weyh wa bengang..gile frust!!!kalau la sepek tu xmen sorok2 ngn wa pasti wa dpt p shopping dgn wet sepek tu..wa hbs dekat 400rm tuk sepek tu..lau p shopping wa dpt baju berhelai2, jeans, kasut n handbag gitu..warghhhhhhhhhhhhhh wa rasa sgt nak ketuk sepek tu tp malangnye sepek tu adalah benda kalau dia manusia n boleh mnjerit "sakit la vodosh" pasti lama wa dh ketuk kan..huhuhu

u oll tau x aku jumpa sepek aku kat mana??asihhhhhhhhhhh mestila xtau kan..k sebenarnye aku jumpe spek tu kat unit exam..mungkin masa aku wat OT di unit tu dulu aku lupa nak mik kan..yg budak kat unit tu leh wat xtau je bile aku dok kecoh kehilangan spek aku..cis!sabar je a..nak wat mcm mana mmg dh takdir tuk aku wat sepek baru..lagi pon power mata aku dah berkurang..xsesuai pon lau aku terus pakai sepek lama kan..

sepek brown vs sepek white zebra..huahaha suka hati je bg nama ntah pape..

 budak gomoks berbibir kurang munggil dgn sepek white zebra..mmg nmpk gomok..lalalalalala

haha ok la sampai sini je la ye cite ngarut aku..nak sambung wat kijo yg bertimbun2 ni..adesh!sakit palesh shaye..

16 comments:

Bazilah said...

spek kau nak manje2 tu tak pun dia bosan duk sorang2 nak berteman hakhak. sabau jela.

Qema said...

asal design lebih kurang sama je??ahaha. tayah la rase bengang sgt beb. ok wut de 2 spek, ley wat spare. 1 pakai 1 simpn kt umah. nt bile cuai lg ade 1 lg spek. kan?ahaha. tu la yg aku buat skg nih.

♥ Funna ♥ said...

BUZZ: AKU PON RASA MACAM TU..DIE NAK BERTEMAN TU..XPE LA AKU KASI LA DIE TEMAN..

♥ Funna ♥ said...

QEMA: MMM..MMG PTUT DE SPARE PON..AKU MMG CUAI GILE..LETAK BRG MESTI HILANG SEKEJAP KAN..HAHA

biskut said...

macam 'mak mertua' ku masa muda2 dulo...but still cute.

muncung macam 'joyah sport' masa muda2 dulo gak...but still gorgeous.

kekalkan..kekalkan.nice tuh. :)

tqaAwesome said...

ayooo macam mane lah bole ilang spek,
lain kali sangkut 24/7 kat batang idong tu ye. baru tak ilang.

keh3~
wooh melayang RM400 ye.
sayannnngg nye dwett ^_^

♥ Funna ♥ said...

biskut: hahaha de mcm saloma mase muda2 dulu x?muncung tu mahal tau..ahahahaha

rainbowskittle said...

400 manyak tu ! kalo g shopping dah banyaaaaaaak sangat dapat tu. kalau aku jadi ko la kan memang ahh bengang! ehehe

tapi nak wat cane, telajak perahu boleh di undur.

♥ Funna ♥ said...

tqa: tau xpe..mmg frust gile la kan..huhuhu..den xsuke la sngkut 24/7..rimas..pkai 2j je leh brtahan den cabut jap bru pkai balik..hahaha

Raji berkata said...

woahhhh mahal gle owh x.x"
rugi2 jer..
hahaha tpi bler ad dua best skit
ilang satu pun rilek2 je
ye la sgt rilek =.=

ps: eh ye la sgt bengang.. bergambar happy jer ngn spek tu
hahahaha

alexa yussida said...

penah ilan spek masa kat skola...kecoh satu maktab..tup2 ade budak jupe kat koperasi bawah meja cashier..nasib tak kena pijak..uuu

MASZ said...

funna..u looks so kiut lerr..suka tengok stail funna pakai tudong tu..siap ada ribbon pulak tu..comey lah..=)

sya hassan said...

xpe2.. leyh bergaye dgn 2 sepek an?? ngeh4 :D

yanshumill said...

pakai dua2 spek skaligus bole ? hahah

♥ Funna ♥ said...

raji: brgmbar muke hapy itu mcm sikit hipokrit ye..haha

Mais said...

mcam lawak pon ade jugak,,
hehehe,,
gelak sy baca n3 awk,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail