Kawan-kawan ku

Wednesday, December 29, 2010

ooo emmm jieee

Assalammualaikum readers..

Pekabo u oll hari ni?huahahaha sapa kah yg mau baca entry gua ni kan?dush!
actually hari ni haku rasa sgt sedey la..
ingat pg ni nak pakai pants n kemeja but...
i try all my pants semua dah ketat..
ketat kat pinggang lak tu..
if i'm wearing it confirm xleh nafas la coz nk kene tahan nafas baru leh button it..
yeaaaa i sudah GEMOK itulah jawapan paling sesuai..
wth?makan banyak sangat la ni kan..
pg ptg siang mlm makan n makan n makan..
see..
now sudah GEMOK..di ulang sudah GEMOK!!
arghhhh mcm mana ni?
xkan kene beli suar baru lak kan..
dem!!!aku xmo membazir lagi..
1 of my resolution for 2011 is saving money..
mau kawin lol!huahahahahahahaha..berangan lak kan..
so, mcm mana ni?
is anyone know how to have a balanced diet?
i don't want to eat diet pills or drink diet tea or etc..
xmau kurus sgt but want look sedap2 mata memandang n can wear all the pants back..





kurus sgt nampak macam mayat hidup je kan..but if gemok lak susah..nak kene melabur wet tuk beli evrything baru lak kan..OH!MAN..berusaha kembali ke bentuk asal la yang terbaik..huhuhu


p/s: de orang kata  kurus itu lawa, kurus itu market..waklu...gemok market pe mcm incik booolat aku..comeyl je die..huahahahahahaha

16 comments:

princeduyong said...

seluar tu mengecut kot.... ;)

nub said...

waahhh den dari dulu lagi becita cita nak gemok tapi xbeaya jugak..adoii

tqaAwesome said...

marilah sama sama kite berdiet.
aku pon sudah gemok ..
T_T

♥ Funna ♥ said...

princeduyong: dan2 lak my seluar leh ngecut hari ni kan..haha

♥ Funna ♥ said...

nub: laki mmg pyh nek xtau la psl ape kan..nak nek try la minum appeton weight gain xpun mkn la zentel(ubt cacing) takut perut tu byk cacing kot..huahahahahahahaha

rohanazainal said...

hoit.. gambar 18SG.. sengal kamu.. eley, tahu r en hati anda bolat.. huhuhu.. comel+bulat =colat.. waklu!

forever love said...

sy pun udah gemoksss...

nur dhiya' aida said...

relaks..take ur time..haha..kompem t kembali ke bentuk asal..sje je tu..seluar tu nak memen

Amalina dan Benda Kecil said...

bukan ko yang mengemuk..suar dengan baju tu yang mengecik..

♥ Funna ♥ said...

rohana: aku mmg suka tnjuk gmbo 18sx ni..cuci mata..haha..dh mcm dak kecik ckp coklat je bunyi nye.."ama nk colat"..ngueh3

♥ Funna ♥ said...

forever love: jom kita diet!but diet must b in healthier way not suffering..ngueh3

♥ Funna ♥ said...

nur dhiya: mmm mungkin la tu kot..die main2 lak kan..

forever love said...

jom2...seluar sy pun dah ketat2 nie..lg2 kat peha..haha

♥ Funna ♥ said...

amalina: wah!great!aku suke statement ko..huahahaha

rainbowskittle said...

yea yea yea aku ada geng ! kekekeke

funna tu namanya kena g shopping !

James Buns said...

kalau kau da gemuk.

dr rmzey suka la.tambah penampatan.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail