Kawan-kawan ku

Tuesday, December 14, 2010

nak tulis ape ek?

Assalammualaikum..

Ok berdasarkan title diatas ternyata aku xde idea tuk menulis entry hari ni..tapi aku ingin juga hupdate blog ku yg tercinta ni kan..hahahahaha...

Hari ahad hari tu aku p majlis pertunangan membe aku ANGAH..oh!she is so pretty k..warghhhh semua dah tunang semua dah kawin..jeles ok!hahaha pe nk di jeleskan..org dah bersedia on je la kan..len la mcm aku ni, masak pon xsedap g..bak kata mak haku " mcm mana la mak nk lepaskan ank mak ni?potong sayur pon buruk!" uwawawa xpe la buruk2 pon nnt masuk mulut hancur gak kan..


ni la Angah die sgt cantik org nye..tinggi lak tu..lemah lembut mmg sgt untung tunangnye dpt die..ciri2 kewanitaannya sgt terserlah gitu..(angah, if u read dis please jgn dok kembang pungkok tu ye..haha)
 ************************************
Hari ahad juga aku sempat lg berdetim bersama kekasih putih aku di mines lepas pulang dari umah angah..niat ingin mencari sepek mata kerana sepek mata aku sudah hilang ntah ke mana..tapi pk2 lau wat kat mines payah la nak p amik kan..so better wat kat giant kat umh je..hentam je la pe yg de kt sane nnt..aku dah penat pakai lens la..tapi aku juga xsuka pkai sepek..mcm mana ek?haha..mmmm aku blom penah upload gmbo kekasih putih aku kan?sape yg penah tgk kekasih putih aku sila turun tgn!!!

ni la kekasih putih aku..aku panggil dia kekasih putih sbb die putih n haku super double gelap dari dia ok..warghhhh malu nye aku..sila bg petua tuk kulit kelihatan putihs dan ghebushhhh please!!!!hehe

*******************************************

Ok proses mencari sepek mata bermula ye..cari punye cari, test punye test dua kedai kami masuk akhirnye Incik Boo aku berkenan dgn sepek kat focus point..dia kata dalam byk2 dia suka tgk aku pakai sepek bingkai putih..dia kata lau pilih yg bingkai besi matured sgt..oh!aku pon xsuke bingkai besi..kalau pilih bingkai plastik kaler black nampak tua..oh!sungguh xsayang mulut kamu ye incik boolat..aku pon ikut la pandangan dia kan..sebab dia sorg je yg de ngn aku masa tu n dia gak de share tuk sepek ni..so ni lah hasil nye..



ni la sepek pilihan incik boo dan sepek ini la akan aku guna kan sampai dia hilang lagi..haha..ok x ok x?ah!xok pun wa peduli pe..sbb dh byr kot..huhu..


tapi aku sangat berkenan ngn sepek ni..tapi optometrist tu kata " sorry this 1 is not for sale.." arghhhh kuciwa nye haku..huhuhu

ok la itu saje yg aku dapat tulis tuk hari ni..sila comment dan comment dan comment ttg sepek baru haku..xcantik ckp je xcntik aku peduli hape!hahahahahahaha ok adios!




23 comments:

Seizer said...

first!.. ataupun org lennye x diapprove lag :p...

tips nak beli spek ni... senang je... pakai mane2 asalkan power tu kene ngan mata

rabiatulpaid said...

nice speck.
go specky girl,ahak :)

♥ Funna ♥ said...

seizer: kamu la org pertama mengomen..hahaha..mana leh pilih mana2..kene la pilih yg sesuai sbb nak melabur ni..haha

♥ Funna ♥ said...

rabiatulpaid: tq darling!

Raji berkata said...

kah2
kalau dia jual spect tu kau snggup bli ke =.="

err korg dua2 putih kot
hak2

James Buns said...

sejak bila berkecimpung dgn model kaca mata.. kah kah kah

♥ Funna ♥ said...

raji: dia sorg je putih ma..den golap ni huh..haha

♥ Funna ♥ said...

JB: baru je berkecimpung tapi mcm xbes je kan jd model sepek..xde bakat lgsg pon..hahahahahahahahaha

rainbowskittle said...

aku pon suka yang last tuh ! haha nak pegi beli sekarang jugak.tapi kena bodek abang optometrist dulu lalalala

cikk yaya said...

sis ;) ehemmm
pakwe yee
kawen pat !
HAHA

Bazilah said...

aku pun nak cari spek gakla, tapi nanti mesti kembang2 tudung wakaka.

♥ Funna ♥ said...

farah: ko ngorat lak abg optometrist tu..kot2 dpt leh kite tukar pakai..sharing itu kan caring..haha

♥ Funna ♥ said...

yaya: ha'ah pakwe le..nnt akk kawin akk jemput yaya nye don't worry k dik non..hehe

♥ Funna ♥ said...

buzz: tau xpe..confirm kembang nye la..xsuke pkai spek tp trpaksa pkai lol..huhu

pilothans said...

senang jer nak putih..from my own experience..
1) have a non malay mum
2) jgn kene panas
3) bwk sunblock dlm kete siap2, in ur case bwk dlm purse
4) jgn swimming after 9am-5am...

^_^ amacam? hahaha..

my latest entry :- http://www.yohanibrahim.com/blog/money-is-hard-to-earn-yet-easy-to-spend

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

pakwe putih??? sangat comel... hehehe

Encik MT said...

Encik MT pun berminat ngan spek not for sale tuh.haha!

ReiKo91 said...

cun gak spek mta 2..hoho tgh mncri spek mta baru nih :)

♥ Funna ♥ said...

incik pilothan: awak mmg sengal!!haha

♥ Funna ♥ said...

marina: thanx..

MT: jom kita p mintak supaya semua kedai spek jual spek tu k..haha

♥ Funna ♥ said...

reiko91: ooo yeke?try la search kt focus point..de sale tao..dis 1 pon 50% less..hehe

Fxysche Nas said...

cntik spek kt gmbr paling bwh tu..
bole bw ke bulan rasenye..hehe

anamizu said...

cantek spec yg last tu! hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail