Kawan-kawan ku

Monday, December 13, 2010

Pagi2 dah jumpa orang GILA..

Huh!sound like tgh marah kan?actually xde la marah pon cuma aku pelik la ngn org gile tu..
Ok kisah nye cmni tadi masa aku drive g keje de la kete merah ford kt depan aku ni..bawak kete takat 60km/jam dok kat line tgh lak tu kan..
penat follow kete selembab tu, aku pon potong la dia kan..
pastu xsampai bape minit dia potong aku balik..
yang aku bengang nye bila dah potong dia still lg bawah slow nak mampos..
hilang sabar btol la aku kan maka aku potong la balik..
aish, ko igt aku nk makan2 angin ke ape?budush btol...
driver tu cina ok..aku peduli pe ko cina ke pe, kita kan 1 malaysia haha..
tapi yang wat aku hilang sabar dia dok potong aku balik n seperti biasa die bwk slow..
beberapa kali gak la aku potong dia dan dia wat perkara yg sama gak..
xke mcm langsi nama nye?

pastu aku hilang sabar aku drive je la kat line1, mari...
boleh plak kan die kejar aku n follow dekat gile ngn kete aku..
subhanallah aku xtau la pe mslh ngn cina ni..
mmg gile ke psycho ke ape ke aku pon xtau la..
cuak aku dow dlm hati bila la aku nak smpai office..
ngucap xhenti2 aku takut je kete aku kene sondol ke pe..
aku masuk line tgh die ikut masuk line tgh gak..
pastu sampai kat exit serdang-upm aku pon rapat ke kiri coz nak exit & die kat sblh aku leh wat muke bangsat dia aku xtau la nk ckp mcm mana siap tunjuk f*** kat aku tu..

Fuck off
lebih kurang macam ni la gaya dia wat f*** kat aku kan..haha

aku ngn ayah aku terpinga2 tgk..
pe masalah ntah ngn mamat cina tu..
byk sgt makan vavi n minum todi la tu kot..
akhirnya terlepas gak la aku dr gangguan cina gila tu..aku selamat sampai ke destinasi syukur alhamdulillah..
seriau aku lau dok igt balik peristiwa tadi..
nyaris2 accident pon de..
aish!!! nsb bek tuhan slmtkan perjalanan aku ni..syukur alhamdulillah..

26 comments:

AesyaZealous said...

haha tensen je..mabuk kot

♥ Funna ♥ said...

mungkin la..membahaya kan pemandu lain mcm i je..hahahaha

Raji berkata said...

hahaha
mana pergi hemahnya ntah o.O"
taktik mengorat kot
ker dia boring =.="

Qema said...

lain kali lau jumpe lg ko potong dia ikut line kiri. ahahaha. ak da byk kali jmpe org gile cmni. terutama lelaki! rse mcm tercabar tp sape suh dia bw lembab kn.

James Buns said...

hahaha..aku dlu pernah tengok

mak cik turun kereta tunjuk fak.

lg stylo kan?

=_=

rainbowskittle said...

wooooh scary !ape ke hal nye mamat tu siap nak tunjuk fuck fuck. bodoh betul. naseb slamat.

Luffy said...

hahaha..terbaik r..aksi kejar mengejar..nasib baik tak excident...fuhhh..memang giler takda keje mamat tu..

Azie Azra said...

tawu tape.myb cina tu mabuk kot.lau melayu da lme bapakku kasi penyebak kt muka uu

mizi said...

hafal no flat keta dia...mn tau 1 ari funna terserempak ngan dia leh la wat apa yg patut ke...berhati2 je la pasni...

waden said...

moral of the story, bawakla 60km/j..haha.Aku pun bengang kalau aku yang kena..

♥ Funna ♥ said...

raji: nk ngorat xle la ganas2 kan..kene sopan2 bru cair..hahaha

♥ Funna ♥ said...

qema: tu la psl pasni jmpe makhluk mcm ni aku mik tindakan mcm ko la..eh!xmo la..aku nk jd pemandu berhemah..

♥ Funna ♥ said...

JB: pergh!mmg stylo la mkcik tu tnjuk fak kat ko..np ko xrakam je?hahaha

♥ Funna ♥ said...

farah: tau xpe..kuang asam btol cine tu..die bajet dia taiko la tu dow..hahaha

♥ Funna ♥ said...

luffy: tu la rasa pale otak dh biol tu yg nak men kejar2 ngn aku tu..tolol cine tu..

♥ Funna ♥ said...

waden: gile aku nak bwk 60km/j?kapan mau smpai ke destinasi?hahaha..pale aku lak yg jd biol cmtu kan..kuang6

M[i]$Z[a]C[k] said...

sabar je la ea.. xpe.. pengalaman tuh.. hehehe

mizi said...

kawan2 funna yg ada kat komen ni..jd la follower sy..nt sy akan follow kamu sume...salam perkenalan kawan2...

gadis pasrah said...

Ish ngeri aku dengar..

jia said...

kahkahkah !!! lawak gilerr .

ayaa alyy said...

dia mabukk tuhhh.hehe

♥ Funna ♥ said...

miszack: tu la pengalaman pahit..huhu

mizi: owhhhh sempat g die promote blog..ok kwn2 ku sila follow incik mizi ni ye..

Seizer said...

kasik dying flying kiss je kat dier..

♥ Funna ♥ said...

haha kang pengsan lak die dpt my flying kiss kan..

Bazilah said...

weh kau duk mane, area serdang upm tempat aku lalu hari2 kot :D mane tau jumpe apek saiko same cam aku jumpe aritu ke haha :D

♥ Funna ♥ said...

ko penah jumpe org psycho gak ke?aku dok nilai n keje kat upm..ko dok mane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail