Kawan-kawan ku

Friday, December 10, 2010

Contest Gambar Paling Chill!

Aku telah di tag oleh Cik Lynn yang suke kaler oren utk menjoin kan diri dalam contest gambar paling chill yang dianjurkan oleh Cik Idate Malik..



xtau la gmbo mana aku nk letak..byk yg chill tp malas nk ngedit..so aku rasa gambo di bawah ni menunjukkan kami agk happening..disebabkan gmbo ni dh c ap edit dan boleh gerak2 lak so aku rasa mcm mnmbahkan ke chill-an kami..ngueh3..

Photobucket
tagline: "OH, chill out!!"

in dis contest kene bgtau favorite color la plak..ok btw my fav color is PINK! no matter it is i'm still love pink n pink n pink..but not too obsess lol..still layan other color gak kan..hahaha..

kene tag orang?alamaks..xpe sape yg de kat chatbox tu nsb la ye..haha
sila la jenguk ke blog Cik Idate Malik k..

9 comments:

Bazilah said...

pergh semartt! cemane nak buat gambar gerak-gerak ni funna ajar sket tehehe

idAti mALek said...

hello!!

thanks for joining, anda mmg chill-lahhh!!!!

lain dari yg lain !!!

well, folo u back!

♥ Funna ♥ said...

buzz: aku gune photoscape je..guna yg anigif tu..haha

♥ Funna ♥ said...

idate: tq~

honeyvsbee said...

lah best lah gambar tu...mcm mana buat ?

rohanazainal said...

macam mana gambar itu boley bergerak.. giler kentang.. sifu! tunjuk hajarku sifu!

♥ Funna ♥ said...

honey: edit guna photoscape je

ana: tunjuk aja ku sifu..nnt la aku rajin aku wat tutprial special tuk ko k..haha

Raji berkata said...

smart GIF lompat2 tuh
tapi syg laki kt blakang tuh xnmpk dia lompat =.="

♥ Funna ♥ said...

raji: lelaki giant d depan tu telah menutup c keding yg kt blkg tu..xleh nk watpe la kan..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail