Kawan-kawan ku

Tuesday, December 7, 2010

mata juling + *%* kepala biol


warghhhhh juling mata aku melihat gred2 student ni berjam-jam lama nye..
otak pon dh nek biol dah..
baru beberapa hari ambil alih keje kak ida aku dah boleh hafal dgn lancar code subject ni..
perghhhh hebat btol kan..
mana xnye hari2 dok tenung benda alah ni berjam-jam lama nye..
sampai pemandangan aku ni jd kelabu dah..hahaha
pening btol nak fhm flow hasil kerja org kan..
xpe slow2 lek2 sap kok lu..
byk btol peninggalan kak ida ye..konon nye dia kata byk dah siap tapi bila aku check byk lagi xsiap..haremmmmm
nsb bek aku check dulu..lau aku percaya cakap dia bulat2 mesti aku kene mrh ngn bos kan..haha
sabar je la..

agak2 dlm masa 5tahun leh jadi mcm ni x?
OH!mintak dijauhkan..haha

7 comments:

yEb said...

keje ape ni?

Qema said...

AHAHA. jangan weh nnt bejangkit kt org yang memandang.

Bazilah said...

comel gak pe,tunjuk gambar kau juling sket weh haha :D

rainbowskittle said...

funna keje apekah?

gadis pasrah said...

xpew leh wujudkan team juling2 ha2..

♥ Funna ♥ said...

keje admin kat anak syarikat sebuah IPTA..haha

♥ Funna ♥ said...

qema: xpe sesekali kene sebarkan gak pnyakit tu pd mereka2 yg memandang diri ku..baru fair n square

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail