Kawan-kawan ku

Friday, December 10, 2010

saya dah ada buah hati baru ♥ dia~

Assalammualaikum..

hye everyone, today i was so happy bcoz lahirnye buah hati baru ku yg bisa mengisi kesunyian ini..ecececece bunyi mcm org frust menonggeng je kan..haha xde la frust mana pon..tgh bahagia kot dgn si Dia..yang ni aku nak share kegembiraan aku dapat anak buah lagi..campur2 tolak darab bahagi total semua anak buah aku sudah pon mencecah 16org semua nya..wow!hebat kan..big family i have..haha





 huh! ni la mamat yg haku kata td yg bisa mengisi kekosongan hidup ku..haha..so cute kan..nama dia Ayden Fayez..sedap kan nama dia (cepat korg ckp sedap nama dia lau x aku suh korg semua ketuk ketampi 20x)..Dia anak akk aku no 6, kak ila..Ayden selamat d lahirkan kul 11pg td dgn kaedah operation dgn berat 3.28kg..ptut nye Ayden nak terkeluar minggu lepas tapi xjadi lak sebab xckup bulan lg so Dr suh peram lg biar ckup matang..maka lahirlah Ayden pada hari ini..budak ni kuat nngis n kelihatan mcm manja dgn mummy dia..Ayden jgn notty2 nnt ucu babap bontot tu tau..

ok cukup sampai disini entry mlm ni.. ucu sudah ngntuk n mau ketidoran ..nite everyone, nite ayden ♥ u my dear..huahahahahah




p/s: Incik Adam, sila jgn jeles dgn buah hati baru saya ye..mungkin saya lebih byk masa detim dgn dia dari awak..huahahahahahahahahahahahahaha

15 comments:

rohanazainal said...

congrats funna! sangat besh bila ada baby baru dalam family.. anak buah haku baru 2 daa.. beza ngan ko 14.. bagi haku separuh.. hahaha.. :D

little cart00n said...

comel!
pinjam kejap boleh? :D

rainbowskittle said...

comel! susah cekgu nak sebut nama nnt tu

Leez LoOr ;p said...

comeynye Ayden Fayez ;p

Shahrin Oppa said...

Comelnye baby!! :)

James Buns said...

comey..bila la gua nk ada anak..ah...makwe pn xda..kah kah kah.

♥ Funna ♥ said...

ana: hahaha tq!ko mik yg dh besau2 ye..yg kecik2 aku xleh nk bg..

♥ Funna ♥ said...

farah: tergeliat lidah sikit cikgu nak sebut nnt..but so cute nama tu..i loike!hehehe

♥ Funna ♥ said...

JB: xpe ko cari slow2..ingat!jgn cari makwe cari bakal ibu pada anak ko..hahahahaha

❤ Cik Ain ❤ said...

anak buah ain lagi ramai... 20++.. xigt da. haha. kadang2 kan name btol derang mmg xtaw. pggl nickname jela. huhu. tu baru anak buah, anak2 sepupu xmsk lagi. hehe

♥ Funna ♥ said...

yeke?wah!!lg meriah kan..hehehehehe

mizi said...

cpat2 ada anak sendiri...he3...

Seizer said...

tahniah... comelnye die.. bagi cukup 22.. buleh ader 4 team bola

mira the monster said...

alalalala..comeinye dieeee

Raji berkata said...

ala weh
nama org moden
kasi yg traditional sikit
Ramli ke Sarip ke =.=

aah bayi sememangnya comel
dan muka sama lol @@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail