Kawan-kawan ku

Wednesday, December 22, 2010

Makhluk kau xperlu tau?

sila tengok pada kotak kuning tu
Oppss...Terkedu wa beb tgk msg ni kat shoutmix wa..omg!wth?itu yg mampu aku katakan..sapakah makhluk ini ye?sesuka hati je bg comment yg mcm ni kat shoutmix aku..sungguh rendah budi bahasa nye kan..ish2..bajet nak mampos?geli tgk pic aku?haha sapa suh hang tgk??? lau geli jgn la tgk..tutup la mata anda kalau geli..kan kan kan..ape2 je la labuuuu..


p/s: buat makhluk ko xperlu tau, mesti ko banggakan aku wat entry special tuk ko..haha..sorry la lau gmbo aku wat ko annoying ke pe..dis is my blog ok!xsuka please berambos n jgn dtg lg wat kali kedua n sterusnye..wekkkkkkkkkkk...bagi kentut paling hebat kat muko ko baru tau..mau ngak?haha..sorry la aku delete ko nye msg tu sbb wat skt mata je tgk kat shoutbox aku tu..org xnmpk pon..kat sini org leh baca terang sikit kan..haha


ok la cukup la takat ni entry ni..pasni semua pakat2 la letak gambo u oll yg paling horny n gedik bg si makhluk ko xperlu tau rasa xmau nk bw lagi k..btw, jom kita tgk berita kat tv3 lagi berfaedah..lalalala

38 comments:

rabiatul said...

Sabar je lah ye. Biasa lah tuh. Org jealous dgn kita.

James Buns said...

aku kot.. hahaha..

smue tuduh aku plz.

tqaAwesome said...

dia jeles dengan funna tu
pedulikan dia.
waaa tapi tqa jeles la dengan dia sebab funna buat satu entry khas utk dia ^__^
hehe

beLLa said...

bior jela yunk. org jeles tuh ;p

♥-- emieysandra --♥ said...

usah dilayan makhluk sbegitu..huhu

♥ Funna ♥ said...

rabiatul: tu la mungkin la btol kot pe yg kamu kata..ahahahahahaha

♥ Funna ♥ said...

james bun: tu la aku pon rasa mcm ko je la..aishhhhh semua serang JB jom!!haha

♥ Funna ♥ said...

tqa: tu la org jeles kan..bio le..bangga dia kan dpt entry special dr cik funna..kuikuikui..tqa nk entry cmne tqa jd la secret admire i..huahahaha geli tiak aku..

♥ Funna ♥ said...

emieysandra: tu la xmau lyn pon..bio le die ngn hidup dia..

rainbowskittle said...

berani mati budak tu.

Bazilah said...

this hater makes u famous lah funna. dia jeles je tuu kau jangan risau :D

tqaAwesome said...

huahuaahuaa.
amboi kena jadik secret2 admiror pulak ye.
kui3,
meremang bulu idong ku =.=

hehe ^_^ anyway cheers funna.

Qema said...

makhluk??? tah2 bukan manusia kot tu.hahaha.

Azie Azra said...

saba je la. makhlus halus mana la tu.sekadar komen kt situ wtpe an?hahaha

Syat0za said...

anda jeles ke? lantak lah tuan blog ni nak bogel ke ape ke, dah blog dia.. ko ade ke blog ?? O.o whahahaha gile pedas2~

HaNa HoNeY said...

pergh
chill dear
bese la tuh
der je xpuas hatinyer
dats y hana xbuat shoutmix uh...
t ader je benda yg xsedp mate mandng en
^_^

ruby said...

abaikan je.. dia jeles lah tuh.. kalau berani tegur depan2 lah.. ni xmo gune nama sbena plak.. aduhh lemah rr camnih.. sabaw yek! =)

♥ Funna ♥ said...

farah: brani mati mende nye?lau brani mati die dh letak nama btol n url blog die..baru brani mati wa kata lu..haha

♥ Funna ♥ said...

buzz: tu la aku pon rasa die saja nk bg traffic aku up2 ni..btw aku sgt berterima kasih la pd makhluk tu..kuikuikui

Lyaa Suriany said...

anon memang gedik

hehe

xpe2
u anggap dia peminat fanantik eh

♥ Funna ♥ said...

tqa: jd haha meh den tlg cabut bulu idung mu satu persatu..yeahhhhh

♥ Funna ♥ said...

qema: special makhluk dr angkasa lepas kot..xpun hantu mak limah..haahahahahaha

SIELA MIKAIE said...

laaaa..entah pape org tu

jelesla tu tgk kamu cantik..

hahahahhaaa...

♥ Funna ♥ said...

syatoza: yeahhhhh den sokong dgn ayat ekau..suka ht org la kan..kecow je..huhuhu

♥ Funna ♥ said...

hana n ruby: tu la xpe la nk wat guane kan..huhu btw!chill je la watpe nk mik kira benda remeh2 tu kan..jji dah wat entry ni tuk femes kan makhluk tu cukup dh...hahahahaha

nub said...

memang makhluk dia tuh!!

hahak

♥ Funna ♥ said...

lyaa: tu la i pon rasa si anon tu fanatik of me..huahahahaha poyo gilers lak..

Aida Zafirah said...

siape lah yang kurang asam sangat ni????

iDa_MutHiaH said...

huhu~

ape la nasib kite nie kan..salu ade org benci..letak pic sndiri pon kena kutuk kan~

thanks dtg visit my blog~ :D

i follow ur blog :)

♥ Funna ♥ said...

ida..tu la psl..ntah pape je kan diorg ni..aishhhh..

syaEYRA said...

jengah blog kamu juga.
ciss siapakah mahluk itu yg cuba membuat onar?

A r i f a h said...

wthack? hahaha,, i think dat person kinda jelous of u. or mayb he/she too scared to even talk face2face wif ye. wut a noob.

mizi said...

jom...he3...

awEEN said...

adoiii.. de ek makhluk camtu.. lantak kn aje die tu ye...

aleen aiden said...

org2 mcm nih jgn d layan sgt..bwat saket hempedu je.hu3

cik ira said...

funna...biasa la tu...dulu ira kena lg teruk..lucah2 smua kuar dkt shoutmix tu..pastu dpt detect ip ira trus block dia..diorg2 mcm ni ada tekanan jiwa layak humban msk tg.rmbtn jer

♥ Funna ♥ said...

aween: biasa la tu..org xleh tgk kita tenang..

aleen: mmg xlyn pon..wat dek je..

♥ Funna ♥ said...

cik ira: yeke?mak ai lg mlmpau org mcm tu..mmg gile kan diorg ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail