Kawan-kawan ku

Monday, December 27, 2010

Hidup Malaysia!

Assalammualaikum..


Hari ni nak cite sal bola..Tahniah to Malaysia coz telah mengharumkan nama Malaysia yg dulu penah busuk sbb kalah je dalam pertandingan..tapi now Malaysia xlemah lagi setelah tertubuhnya ahli2 baru dalam pasukan malaysia..ececece.. nak kata aku ni peminat bola sorry to say la kan..den xminat bola pon..yg aku tau tgk org tendang bola bila gol, org jerit gol aku pon jerit owww yeahhhhh GOL!!!!!smlm tgk bola kat tv je ngn family..c ap beli mcm2 snek..mcm tgk world cup je kan..haha..niat d hati nk menyibuk makan cikedis sambil men ngn baby aydin tp syiok lak aku tgk diorg ni menendang bola..agk2 lau aku tendang leh x masuk gol?haha jgn mimpi la funna..dulu men futsal ngn membe2 kolej smpai injured2 lg de la..


Btw, yang sal org men laser tu aku pasan gak even tgk dlm tv kan..ish diorg ni vodosh btol la..de plak men laser suluh kat gol keeper lak tu..mmg kurang asam boy btol..btol bak kata Cik Farah sengetbuat malu negaraa. boleh buang negara la budak laser hijau tu"..aku pun sokong ngn ko dak farah sbb dak laser tu negara kita kene kutuk ngn dak indon..hasihhhh xde adab la dak laser tu kan..papehal pon congrate la to pasukan Malaysia..I wish Malaysia kan maintain n win for da next game..bile ek?wednesday xsilap aku..yeahhhhh, nak suh my bro in law bile cikedish n cekelat byk2 lagi la..(habis la program diet aku..huhuhu)


ecececece smgt lak aku siap letak gambo bendera kan..ngueh3

7 comments:

Bazilah said...

tak efek pun kalau kena laser sepatutnya, yang diorang kecoh lebih kenapa adoi..masa malaysia kalah dulu lagi ah kena laser ngn supporter indon..mase diorang tengah score pulak tu, rileks je.

Jiwa Kalut said...

Perghhh tibatiba mmg smngt waja kann.Gomo malaysia gomo

ameer said...

kalau nak ikutkn tiga-tiga gol msia tu sume lepas laser tu takde dah..
rase lawak je tgk indon saket hati..hehe

lynn said...

walaupun aritu tgk bola sorang2 kat umah. tetap rasa semangat gilos. hihi
siap lonjak2 lagi.

AIMAN said...

yeahhh malaysia hebat!

rainbowskittle said...

weh sengal ! siap letak senget tu. glemer la i lepas ni. hahaha
jom jerit depan tv lagi malam ni

♥ Funna ♥ said...

ahahaha aku mmg suka glemer kan ko dak farah..haha..ha'ah mlm ni nye game kene kasi sorak kuat2..yeaahhhhhhhh hidup malaysia!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail