Kawan-kawan ku

Tuesday, November 30, 2010

Saya tak suka lah!!!

Assalammualaikum..

OK sila abaikan tajuk yang mengarut itu..haha emo sekejap..hari ni memang aku rasa tak brapa nak suka..benci la bila aku de perasaan sangat tak suka ni..tapi kenapa aku rasa xsuka lak kan?mmm..byk benda yang aku rasa sangat tak suka berlaku pada hari ni..antara nya ialah:
Panda Dada No

# AKU xsuka bila aku drive pastu kiri kanan aku de benda gergasi (lori dan bus)..ko tau x aku gayat???!

# AKU xsuka bila de perpisahan..hari ni veteran kat office aku kebanyakan nye berpindah masuk ke UPM semula kembali ke habitat mereka semula..mereka org kerajaan yg d pinjam kan kat tmpt kami n now mereka diculik semula..office dah xsemeriah dulu la..tinggal bape kerat je kan..xdpt nk terkejut2 kan auntie mani n kene cubit2 dgn auntie shima..huhuhu sedih la..

#AKU xsuka bila kerja bertimbun..ini berkait rapat dgn keadaan di atas..mana x nye kerja 4orang jadi 2orang..aku xreti nak manage lagi keje2 semua ni..lagi2 nak amik alih tugas org yg separuh jalan..aduh!kene study flow2 mereka.mampuih aku..aku dah la staff baru mmg gagap la kan nak study sendirik2 ni..saya budak baru blaja smpai hati u oll bla tanpa tnjuk aja...uwawawawawawa benci!

#AKU xsuka bila aku cepat lapar..ni pon berkait dgn yg atas..bila lapa aku nak makan..aku nak makan sebab aku lapa..aku lapa sbb aku banyak pk..bila pk dan pk dan pk wat aku jd lapa..bila lapa kena makan, bila makan duit kuar..bila wet kuar blanja byk..weyh, time bila aku nk wat saving lau asyik nk hbskan wet kat makan...arghhhhhh itu semua nafsu! xsuke xsuke xsuke..

uwawawa..dah la cukup la setakat ni aku menaip..i need a rest coz tomorrow will b start my learning process..trasa mengantuk teramat sangat..
 Sleepy Teepy Yawn
tido lebih baik dari semua nya kan..so, mari kita tido semua!!!!! nite everyone!!!
Sleeping Crappy Geek

8 comments:

little cart00n said...

elie sgt tak suka bila lapar tgh malam!mesti nk korek peti ais tgk apa yg ada!grr!

boleh tak?hahha

♥ Funna ♥ said...

ellie: tau xpe..itu satu lagi faktor lupa nk gtau..haha..tp yg tu boleh d elakkan dgn tido..ngeh3

rainbowskittle said...

eh eh funna rilek rilek. tarik napas hembus. tarik laaagi . hembus !

hasrul hassan said...

Jom tido untuk legakan stress.
:)

http://hasrulhassan.blogspot.com

hamzah ian said...

rilek2

fara said...

bila lapa, mmg takleh nak wat keje kan! ;P

♥ Funna ♥ said...

farah: aku ngh cuba relax la ni..haha

♥ Funna ♥ said...

fara: mm ha'ah bila lapa apo pun xleh nk wat..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail