Kawan-kawan ku

Tuesday, November 9, 2010

Melaka Trip EP 2

Assalammualaikum

Ok before aku masuk tido, aku nk continue la pasal story mory aku sal Melaka Trip yg x bis lagi..aku malas nk bercerita sgt sbb perut aku gila sakit malam ni..period pain punye psl..arghhhhh sgt benci..huhu..

2nd day ni aktiviti biasa je2 je..

Destinasi #1: swimmimng pool

bangun dah lmbt..berangan dulu, then perut lapo..p kat balkoni tgk kolam ngh lengang manusia xramai..maka aku ajk kak lin utk p main air join kanak2 yang ada..sgt teruja ok..sbb budak2 kecik dari aku berenang dlm pelbagai aksi..kuak lentang,kuak ngiring,kupu2 aksi duyung semua ada..aku??sape la aku hanya mampu menunjukkan aksi dugong yg baru nak blaja berenang..haha...tgh asyik bermain air bersama kak lin mari turun lak bapak2 n mak dugong..pecepohhhhhhhhhhhh!!!tersentap aku dari lamunan bila si apek dan selepol masuk dlm air..serupa dugong cuba mencari makanan..haha (kamu2 jgn marah ini gurauan khayalan semata)..maka dgn itu tercipta la gambo kami semua hasil tangkapan dari camera abe..


Destinasi #2: photoshoot tepi pntai

haha keadaan yg sgt mnggelabah n xleh bla..msg2 tnjuk aksi lentik la menggoda la kan..nsb bek aku xreti nk berpose2 ni..lau x kalah la dewi lentik yg sedia ada tu kan (kak lin) haha..
maka tercipta la gmbo kami..yg aku upload ni msih terpelihara segala nya..mls nk upload gmbo yg lentik sane lentik sini...pyh lak kang kan..huahahahaha




Photobucket

Destinasi #3: jalan2 cari makan

lepas checkout hotel, kami berjalan2 mencari tempat makan..memandangkan di Melaka ni hot dgn asam pedas maka kami berjalan mencari kedai asam pedas..aku xigt pe nama kedai yg kitorg mkn tu..agk sedap, rasa asam pedas yg kaw..i loike!!




Destinasi #4: Jalan2 Bandar Hilir again

Keadaan yang sgt sesak ye kt sini..kelam kabut gile dan sgt susah nk dptkan parking..aduyai..Melaka oh Melaka sentiasa penuh dgn manusia..peristiwa paling aku xleh lupa kat sini part apek cari parking tuk kak izan..huahahahahahahaha mmg xleh bla..lau aku leh record part tu msti aku gelak guling2 tgk gelagat dia balik kan..apek oh apek ko mmg Shin Chan..haha






Ok..maka sekian saja story mory aku sal melaka trip..hope after dis will get more fun trip we them..luv ya!

3 comments:

efy said...

waah ! bestnye .
nak join XD

♥ Funna ♥ said...

jom2..haha

hafidzah hafidz said...

bestnye g trip kat melaka >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail