Kawan-kawan ku

Thursday, November 18, 2010

air soya buat hilang ngantuk

Assalammualaikum..

Hey ho hey ho aku ingin menyatakan sesuatu..
Dimana aku sekarang dalam kondisi yang tidak selamat..
Bahawasanya aku adalah sangat mengantuk tahap maksima..
Tiada ungkapan yang mampu aku luahkan selain "aku ngantuk"

Pergi toilet cuci muka..
Nampak air gedegang..
Ting! dapat pekena air soya pon bes gak ni..
masuk opis check wallet de 40sen je..
dem! aku nak gak air soya..

wat muka xmalu p kutip kat sorang2 yang terdekat dengan aku..
akhirnya berjaya mengumpul RM1.40 dan dpt setin air soya..

Perghhh terbaik dari ladang soya..
sejuk n terus hilang ngntuk aku..
skang dah boleh la aku start buat keje balik..

terima kasih pika, kak eza n kak linda..
tanpa duit syiling mu pasti kondisi aku menjadi semakin teruk..

p/s: skang dah pukul 5pm..5.30 dah nak balik kijo..
so de 30 minit lagi aku ada tuk siapkan separuh keje..
chayok3!!!!

10 comments:

e p u L said...

cara paling munasabah untuk menghilang ngantok adalah dengan penampar muke ko 3-4 kali..hahaha

tqaAwesome said...

alahai cian nye akk comey ni
lain kali simpan tabung harimau ye kat meja tu.
10sen sehari pon oklah.
2minggu pastu leh beli soya lagi.
hehe

rainbowskittle said...

suka gila beli air gedegang tu !

♥ Funna ♥ said...

epol: ko kalau sehari xberlaku kejam kat aku xleh ke??cuba la mlakukan perkara yang baik2 lak kt aku..haha

tqa: baik!lepas ni kene wat tabung la kan..sng sikit nk mmboli bolah air gedegang tu..

farah: ala skali skala je bila teringin je wahai cik doktor yg comeyl..

kata kila said...

pergh!kila ngantuk gila arini.serious

Kay Huliana said...

Cian owh msk2 keje ngnatok tp siyes ker soya leh ilang ngantok? Kay kalo ngnatok slalu amik nescafe or kopi tp still gak ngnatok sbb da terlalu byk bergantung ngan nes, jd bebal dh... huhu lagi pn nes byk kafein, kalo bleh nk stop dah... if siyes leh ilang ngantok ngan soya, ini sesuatu yg sgt berharga tok dipraktik dna tok kesihatan jgk.. hihi thanks Funna!!!!

♥ Funna ♥ said...

kila: xpe hari ni keje rasa sekejap je..rehat lama kan..

kay: hahaha actually itu formula cik funna je..xtau la org len minum leh hilang ngntuk ke x..cik funna xminum nescafe sbb nescafe tu pahit gile...xsukeeee!hehehehe

Fakhrur Razi berkata said...

betul ke hilng?
bole cuba nih kt klass
huahua

♥ Funna ♥ said...

ahaahaha..sila cuba ye..kot2 hilang ngntuk..lau xhilang try nescafe lau xleh gak hantuk je pale kat meja..tu paling mujarab la..

Drunbella Khoo said...

jangan minum banyak-banyak.
nanti tak subur.
eh (?)
bukan i kata, i baca artikel.
=_=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail