Kawan-kawan ku

Thursday, November 18, 2010

cakcak! ieya tag anda

Assalammualaikum..

Hmmm pe kene ngn title tu ek?hehehe actually aku di tag oleh CIK IEYA..for ur information, cak cak tu adalah trademark Cik Ieya..xtau la pasal pe dia letak cak cak tu sbg trademark..mungkin sebab dia suka main cak cak dgn adik dia kot..hahaha..ok mari jawab apa yg dia mau..


1. luahanhatieya.blogspot.com di mata kalian..
    1st time singgah kt blog dia dh tertarik dgn entry n juga gambo2 dia yang sgt comeyl2..tq cik ieya kerana m'tag saya ^_^ 

2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
    - kisah tanpa suara
    - napa ek??mmm sebab blog ni aku mencerita kan kisah aku n sometimes aku melepaskan hangin meroyan aku dan juga aku meletakkan entry yg berunsur nasihat utk aku wat renung2an..semua tu tidak memerlukan suara..maka sebab tu la aku bagi blog ni nama kisahtanpasuara..haha

3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
    - http://kisahtanpasuara.blogspot.com
    - kan aku dh explain pnjng2 kat atas tu..xkan nk story lagi..sama je la adoiyai..

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
    - kehidupan, perasaan, jiwa, nasihat n etc

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendahkan diri)
   - mesti la aku rasa jeles..rasa nak wat lagi gempak je dari org itu..tapi aku xpower pon..xpe la janji aku puas hati bila tgk blog template yg aku wat sendiri ni nmpak kemas dan suci...huahahahahahahahahahahaha

6. bilakah blog anda diwujudkan..
    - ni merupakan blog kedua aku..baru je lahir pada 21 Oktober 2010..fresh market lagi ni..nguehnguehnguehngueh
7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
    - aku tgk org pertama follow aku ialah pika..sila beri tepukan pada cik pika..phewittttt!!!

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini..
   - ok aku nak kasi  kat mereka yg byk membantu menghidupkan keceriaan blog ni..jeng jeng jeng..
      1. cik qema
      2. cik aja
      3. cik rohana
      4. cik baz
      5. cik rainbow skittle
      6. cik pika


*************************************************************************************
pada mereka yang di tag sila fill in da blank:


1. kisahtanpasuara.blogspot.com di mata kalian..
2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendahkan diri)
6. bilakah blog anda diwujudkan..
7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini..

7 comments:

rainbowskittle said...

terima kasih funna ~ weee :)

♥ Funna ♥ said...

sama2 kasih cik farah aka rainbow skittle...ngeeee

Pencacai Alim said...

dh tukar...

♥ Funna ♥ said...

ha'ah sudah perpindah la pencacai..

rohanazainal said...

funna yang funny..
tyvm..
na haku tag juga ke..?
hahaha :D

♥ Funna ♥ said...

welcome ana yg lawak..haha
ko nak tag aku hapa??jgn la tag bnda yg sama kan..

ieya said...

cakcak here ! XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail