Kawan-kawan ku

Sunday, November 21, 2010

Broga Hills?

Assalammualaikum..

Semalam aku just view kat page cik Buzz entry dia sal Broga Hill kat semenyih..2hari yg lepas de gak membe aku ajak p Broga Hills..so, bila aku baca entry kat blog si Buzz ni aku teringat kt membe aku tu..die dh p ke lom?napa semua sibuk sgt nk p ke broga hills?ada ape kt sane ek?aku admit dari observation aku sal broga hills kat google, mmg la view dia sgt santek kan..sila view ni
 the main entrance dia kot ni..

Picture
ni view dari atas..santek kan..

Picture
ok, ko rasa melampau x minah salleh ni..siap leh iron baju kat atas tu k..haha
ok aku xmau upload byk2 pict..sbb aku pun xtau mcam mana keadaan kat situ cmne..lau mau lihat lagi menarik santek2 sila p kat incik google..yang pasti aku mau ke situ 1 hari nnt..mana tau outdoor photoshoot tuk wed aku wat kt situ kan..macam syeikh muzaffar..yeah i wish! baru mncabar sikit kan..haha

14 comments:

Aina Fadzila said...

sume nak pergi Broga Hills kan? mencikk lah. nak tukar destination lah. hee~ ;p btw, Broga Hills memang cantik :)

e p u L said...

lom gerak lagi der..pas gaji kang la..ade bran x?

e p u L said...

blom gerak lagi der..pas gaji kang la..ade bran?

rainbowskittle said...

tgk gamba kawan cambest gile kat atas tu. view diaa pergh! mantap .
ha ape lagi pegi la kalo rajin mendaki

hasrul hassan said...

Salam ...
Saya juga perasan ada beberapa orang blogger buat entri pasal broga hill ni. Nampaknya memang betullah ia tarikan terbaru.

http://hasrulhassan.blogspot.com

... said...

saam..
oo..Broga..baru tahu pasal ni.
syukran :)

patut la ex- rumet,kawan2 panggil beliau, Broga.
hadoi..macam2

♥ Funna ♥ said...

epol: mmg aku nak p..nnt roger la k..hehehe

aina: dh pergi ke??tu la rmai yg kata cantik..tu pasal la cm teringin sesgt nk ke sana..haha

farah: aku sentiasa rajin dlm segala aspek..lau dgn mendaki leh buang 1kg lemak..aku snggup!ahahahahaha

kerangRebus said...

um..entahla..sy pon trigin gak g sane..ari tu clasmte ade wat trip g sane..tp mls join, sbb geng yg rapat xpegi..tp tgok pic dorg biasa je la..cantik2 gitu je..kalau pkaai slr cfirm cntik la kan~~hee ..patut pegi sane 1x utk merasa kan :)

MASZ said...

masz teringin lah nak pegi kat sana..hehe

♥ Funna ♥ said...

kerang rebus & masz: tu la psl..kene gak p sane skali tu rasa..lau x cam kempunan tahap dewa la kan..haha

xfatynx said...

mcm bestkan broga hills ni.heheh

Bazilah said...

aku nak buat bbq atas tu weh boleh ke? :D

♥ Funna ♥ said...

buzz: sila kan..pastu dh siap bbq tu jgn lupa bg aku mkn skali..ko jgn nk mkn sorok dr haku k..haha

magnoliapert said...

teringin nye nak naik broga hill :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail