Kawan-kawan ku

Sunday, November 28, 2010

sunday yang membosankan

Dem! busan gile weyhhhhh...bangun2 tido je tadi tengok sorang pon xde kat umah..mana diorang semua pergi ni??arghhhhhh..telepon mak n ayah pun xberangkat..mmm mungkin diorg bz kat umah makcik siti kot..biar lah..tapi macam mana lak dgn Mr Boo aku ni?mana dia pergi?nape ntah dia off phone??aduyai sakit kepala pk mana semua orang hilang xtau ke mana..tensen tensen tensen..

hujan sgt lebat dan astro xleh bukak..arghhhhhh vodosh btol la..niat di hati nk lyn fugitive plan b secara online..dem!!!internet la problem..ni mmg bikin aku panas hati..apa pun aku xle buat hari ni..maka aku mengishtiharkan hari AHAD bersamaan 28 NOVEMBER 2010 adalah my worse day!!!hari paling bosan dan bosan dan bosan..


**mr boo terima kasih wat saya macam ni..saya xkan simpan dalam hati lama2 tapi saya akan balas balik apa yg kamu buat..OFF HANDPHONE JUGA!!!!!!!!tq~

15 comments:

little cart00n said...

tkutnya baca bintang kecik tu..heee

rainbowskittle said...

ololoo sian bosan

♥ Funna ♥ said...

little cartoon: hahaha takut gak kan..itu la cara menunjukkan kita merajuk kt dia..kuang2

farah: sian je?blnje la aiskrim ke mcD ke mcD kan..haha

Bazilah said...

haha siaplah mr.boo, mesti nanti dia bagi alasan line talipon dia problem :D

. said...

sila layari blog saya untuk memebasmi kebosanan anda.

Terima Kasih.

♥ Funna ♥ said...

buzz: mcm mana ko tau jwpn dia mcm tu??aku sungguh hangin la kan dgr jwpn mcm tu..rasa nk lempang laju2 je...nsb bek jauh..huhu

♥ Funna ♥ said...

encik bun: den mmg gomar poie blog ekau..

rainbowskittle said...

kesian je mampu. elaun ta masuk lagi hehe

pergh baz jawab berdasarkan pengalaman tuh !

Aida Zafirah said...

jangan marah2...nnt ilang comel tu...hehehehe...

♥ Funna ♥ said...

farah: tu la mesti dia penah buat macam tu kt bf dia tu..pasti la...ahahahaha

♥ Funna ♥ said...

aida: dh xmrh dh..cool dh..ngueh3

e p u L said...

bawak-bawak ngaji pon ok gak

♥ Funna ♥ said...

aku ngaji pas maghrib pol..

e p u L said...

time bile2 x de mende nak buat pon boleh..dari baca blog baik baca quran..

♥ Funna ♥ said...

ye pol..nnt bile aku xde wt mende kite baca quran secara bertilawah ok..bru bes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail