Kawan-kawan ku

Wednesday, November 24, 2010

Kisah ini pada hari ini

Assalammualaikum..

hi hi bye bye..eh, blom bercerita dah bye bye ni pehal??haha tiba2 aku teringat lagu hye2 bye ala lagu ezlynn..haha..sila tengok bawah ni mari2 kita berkaraoke lagu ini..



xleh bla aku tengok si ezlynn..nk gelak pon de..

Sebenarnye xde kaitan semua tu ye..hari ni aku cuti dan aku telah memanfaatkan cuti aku hari ni dengan baik..wow!!!bagus!!slalu kalau cuti aku akan bangun tengah hari tapi ni pukul 6.30 dh bangun kan..ni jadual yang aku wat hari ni..

6.30am : solat subuh
6.40am : mandi dan mandi dan mandi
7.15am : pergi joging..joging seorang diri (1st time ok) takut gak..kot terserempak ngn anjing liar..tapi demi nak bakar lemak aku kuatkan diri..yeahhhh~
8.10am : balik umh breakfast
8.20am : mandi lagi
9.00am : pergi bank wat account bank rakyat
1020am : pergi nilai square usha baju kurung..usha je beli tunggu gaji la..haha
11.15++am : balik umah dan lepak2 ngn my sis coz dia baru lik dari iran..yeah~dapat shawl santek dari iran..haha poyo je
12.00pm : masuk bilik studi sikit tuk interview
2.00pm : interview kat usim lama seh tunggu turn 
4.00pm : akhir nya settle interview dan pulang ke rumah..lega jiwa dan raga..
5.30pm : tgk cite indon "cinta dan anugerah" ntah bila nak habis cita ni aku pon xtau
6.30pm : tolong mak masak tuk makan malam..yeahhh~xsbar nk mkn ayam kentucky resepi cik funna..haha
8.00pm : dinner..macam mana x gemuk asyik makan malam je kan..aishhhh
9.00pm : hupdate blog sambil lipat kain sambil tengok " the fugitive plan B"
11.30pm : tido tido tido sok kijo..nite every body 0_~

full kan aku nye aktiviti hari ni..slalu lau cuti xde aktivit langsung melainkan on9 n on9 n on9..nite evrybody..zzzz


8 comments:

little cart00n said...

boleh pulak update blog smbil lipat kain, sambil tgk fugitive B ye, cik kak?ahahahhaha ;p

rainbowskittle said...

tolong belikan selai dua baju kurung bila da msuk gaji. terima kasih :)

James Buns said...

gila detail.

=_=

nasib yg privacy tak cita.

♥ Funna ♥ said...

ellie: dat's wut we call multitasking ok..ngueh3..

farah: hahaha..leh2 lam mim je la kan..lalala

james buns: baru hengkau tau haku ni seorang yg detail?bukan detail tp lurus..huahahahahaha

De'din said...

on9 makan tido !
tulah jadual dedin saban hari

btw, follow blog nih

safura zahari said...

tp ada 1 lagu ezlynn yg sedap.apa ntah namanya.but kdg2 mmg mcm klakar pon minah ni.

Bazilah said...

ish, kau semayang subuh je ke funna haha :D

♥ Funna ♥ said...

haha siot je..smyg lain pon aku smyg la..cuma terkurang detail sikit..ngueh333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail