Kawan-kawan ku

Thursday, January 27, 2011

p.o.n.t.e.n.g

assalammualaikum everybody!haloha..

hari ni saya telah melakukan satu benda yang xptut saya buat iaitu p.o.n.t.e.n.g keje..haha
sangat bagus kan kerana membazirkan 1hari cuti bersama kekasih comeyl ku..

ok actually tadi i'm going to pusat kesihatan coz xberapa sihat n need da doc consultation then secara tiba2 bonda ku mengajak daku pergi ke umah kakak ku kerena beliau tersangat2 merindui cucu kesayangan beliau, aydin nama nye..oh aydin, u r so lucky coz tokwan always rindu2 sama kamu..anak bongsu nye masa dok jauh2 dulu pon dia xrindu2 tau..nak balik umah everyweek pon dia xbagi..sebulan sekali je bru leh lepaskan  rindu bersama nye..sian anak bongsu pada puan hamsiah tu..

ok back to da p.o.n.t.e.n.g story..aku ingat tadi jumpe doc dapat la MC ke ape ke kan..wat penat je aku wat muka sakit2 yg teramat(padahal sakit nye sikit je)..pe la doc tu..kedekut tao..terpaksa la aku potong cuti aku..kan dh membazir 1hari cuti ku itu..bukan pe, aku perlu simpan cuti2 ku itu utk MY PROJECT coming soon..haha nak tau apa itu MY PROJECT??shutttttttttttttttttttttttt bia la rahsia..bila dh confirm i will tell u oll ok..

done!cerita sudah habis but i want to put pics of kekasih comeyl ku sebagai perhiasan..jgn rasa annoying k!


i lap u la bebehhhh..
 e'eh, mamat ni pon leyh tahan cute kan..b, i xmentiga kan u just menduakan u..salahkan aydin kerana terlalu comeyl buat i terpaksa curang dekat u..sorry~

13 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

haaaaaaaaaaaaaa! bagitau kat bosss la!

rruzanna said...

ala, kalau ade 10 baby comel cmtu, men-sepuluhkan pun xpe :)

farah said...

adakah balak anda membawa beg anda di situ ? err maksud saya dalam gambar itu ? auwww! hahaha

♥ Funna ♥ said...

yuyu: jangan...nnt gaji kene potong..haha

♥ Funna ♥ said...

zana: tau xpe

farah: alamaks!terkantoi la..haha

aliza said...

hahaha..cian b.dimenduakan..
laenkali beli jer mc ngan doktor.hihi

Raji berkata said...

hahaha sian2 ;D
kalau ak kdg2 selagi doktor xkasi MC xnk bangun dari kerusi tu oh..
;P
kalau ak tpkse merayu pun merayu je la oh =.=

arehey said...

bole siap promote 'bee' lg..mmg chumell..haha xD

Amirrah Zawani said...

aydin... bertuah dia nenek rindu nk jumpa :)

♥ Funna ♥ said...

amirrah: tau xpe..bertuah dia..

tqaAwesome said...

ni mesti projek nak pegi melancong ni...! haha. nak itott..

ANATI SOKI said...

ok!! setuju!! baby tuh mgm comel!! hehehe. anat fllow mellow kamu!

♥ Funna ♥ said...

tqa: jom kita p melancong!!haha

anati: ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail