Kawan-kawan ku

Monday, January 17, 2011

Mood hilang bila berblogwalking

Assalammualaikum..hello guys..

Hari ni baru aku nak meluangkan masa berblogwalking..tapi mood aku hilang tetiba kan sbbnye:
1. widget berlambak2..aduyai pening pale aku..baik2 aku nk jd membe2 korg tup terus aku pangkah je..mana xnye smpai nak tekan button follow n nak tulis kat shoutbox pon xdpt..klik2 kuar widget popup kat tab lain..so, pe yg aku buat aku p kat tanda X then aku klik kat situ..fuhhhh!!!nsb baik boleh klik..lau button X tu pon xleh klik aku xtau la nk ckp hape kan..haha
2.  masuk2 blog tetibe kuar popup "enter your name", xpun " dah masuk sini wajib follow tau"..OMG! pe kes ntah?ko igt aku nk follow ke lau cara paksaan mcm tu?tidak sesekali..pe lagi, button X menjadi sasaran aku..kirim salam romeo je la ye..
3. bukak 3, 4  blog waktu yg sama dan kuar 3, 4 lagu berlainan bunyi..bising la weyh..bising..bising..huru hara dow..aku singgah bukan takat nk letak kat shoutbox "hye singgah sini follow u, follow me back..xfollow i ketuk u"..xde la kan..aku masuk aku baca entry korg..walaupun kdg2 aku xtinggalkan comment tp aku bc tau kalau ia menarik baru aku comment..keh3..
tu je kot takat ni yang aku rasa sgt irritating..pd sesiapa yang terasa aku xtuju pd korg..it's random OK!hahaha ok la "akak" nak balik kijo dulu..see u later..adios!

17 comments:

aleen aiden said...

hopfuli ko xsumpah seranah aku bile bukak blog halin heden nih.hahah

arehey said...

nseb bek xterase..haha

♥ Funna ♥ said...

allen: lau aku xsuka blog ko xde la aku slalu menempek kat blog ko kan..hahahaha

♥ Funna ♥ said...

arehey: nsb bek ko xtrasa kan..hahaha..good2

nanad said...

don't worry, belog saya takde natang2 tuh..ececeyh.. ;D

░♥si lampu neon♥░ said...

da banyak org merungut, tapi tak ramai pun yg nak insaf..hayyoo


Check it out Entri Paling Best !
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

Jank said...

salam funna, setuju gak dgn teks di atas tu

ijatnuar87 said...

hehehhe..btol2...memang entri ni berdasarkan fakta btol la...terutamanyer tang lagu tu....lebih2 lagi kalu ader lagu yg xleh pause...

nub said...

hehe..btoi2...tp xpa la, blog sndiri,suka ati sndiri..cuma x sronok la bagi kita pengunjung2..hehe

♥ Funna ♥ said...

ijatnuar: tau xpe ini la fakta yg perlu mereka tau kan..haha..tang lagu xle pause tu mmg den hangin..bising..haha

♥ Funna ♥ said...

nub: ;P

HaNTwO said...

huhuhu tetiba kawan sebelah pokcik ni berasap kepala baca N3 ni heheh...seb bek pokcik tak terasa lalalala..

niDa said...

aaahhhh x terase x terase... hahaha

aliza said...

nasib baik kite pun tak terase..hehe

Raji berkata said...

hahaha kalau msuk blog ak mood ilang x weh?
@@

NuSaNa NoSa 91 said...

semua pon keen xsuke.. sama~ hik3~ ^_^

FiZ said...

eh....samela...i pun kalo mask blog yg ad ciri2 kt ats tu...mmg pangkah la jwbnye...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail