Kawan-kawan ku

Sunday, January 9, 2011

baju baru

Assalammualaikum..

Blog oh blog..mesti ko dh bosan kan dgn baju ko ni kan..mesti ko teringin nk pkai bju lain kan..yg colorpol, chomeyl2..kesian aku tgk ko..mesti ko nyampah kan dgn header ko tu kan..tertempek muka poyo si owner nye tu kan..aku tgk pon nyampah..aduyai..

blog oh blog..aku bukan xsyg kat ko..bukan aku xnk pakai kan ko baju yg cantik2, chomeyl2 tp masalahnye skng ni mood aku sgt MALAS..dulu rajin la nk bukak software editing ni..edit picture la wat header la wat template la..tp skang mampuih aku nk buka n wat smua tu..MALAS ko fhm x?fullstop!!

p/s: tunggu la angin meroyan aku hilang, nnt aku design la baju cantik tuk ko k..lap u la blog..muah3

9 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

blog bosan kot, tp keen xbosan tngok.. he3~ ^_^
btw, take ur time.. kdg2 kena rehat gk drp nk wat mende tuh.. klu dipaksa, kang xjd, lg teruk.. kn3?? xpe je klu berbulan2 xtukar template ngan header.. ada tau blogger yg xpernah tukar lgsung layout dia tuh.. mungkin nk jdkn blog tu tmpt identiti dia.. ^_^

tqaAwesome said...

haha ko okay tak ni funna? cakap sorg2. haha
alaaah rileks la, baju blog ko ni tak lusuh lagi. take ur time, biar tukar sekali gempak.

Mais said...

cantik...
tukar baju baru..
nice...

Mais said...

cantik,,,
tukar baju nmpak,,
nice...

rohanazainal said...

kalau na tuka baju.. tuka baju tuk haku sekali boley? hahaha..

zareyLLYA a.k.a Cahaya Azun said...

nak request i header yang cantik boleh ?? hehe

aleen aiden said...

erk,meroyan knape pulak dah?nnt pakai semat2 eh blog.hu3

nurezryull said...

hye, b ur follower.. kindly to be our follower skli ya.. tq

http://nurezryulkekure.blogspot.com/

anishamzah said...

aah putih je die..mesti die nak bju kaler lain kann :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail