Kawan-kawan ku

Tuesday, January 25, 2011

hampa+frust

hampa+frust..eh bukan two words tu has same meaning ke?haha but it's look different from spelling n pronounce part ma..hehehe..actually today i was so frustated la..mana tidaknye, pagi2 sampai je kat ofis aku terus on PC n go to  cimbclick..excited ni nak tgk gaji masuk berapa kan..lek2 kuar kat skrin RM13.86..perghhhh gile vodosh!pecah rekod dalam bank aku de byk tu je kan..kalah student2..student2 zaman sekarang ni duit masyukkkkkkkk punye..

Adoyai, nape la gaji xmasuk2 lagi..mana janji2 manis mu?kata gaji kuar setiap 25hb..ko xkasihan ke kat aku wahai company ku tersayang..mcm mana aku nak bg kucing aku makan?warghhh monti sorry hr ni mommy bg makan ikan kering je la ye..salah kan org atasan tu..salahkan cepat!!kalau la aku tau gaji lambat masuk xde la aku topup touch n go semalam sampai RM200 terus kan..ni semua sebab confident sgt la tu kan gaji masuk hari ni..arghhhhhhh dem! cian baby I kene mkn ikan kering sbb mommy dia pun ngah kering..monti pun satu baik hati sangat bg makanan monti kat kucing betina yg mcm pelesit tu kan..huhu

cian baby I..makin lama makin kurus..zat2 dia dah disedut oleh kucing pelesit tu..dem!!
Huh! cite sal kucing betina yg mcm pelesit tu kan..aku sgt la rasa rumah aku ni sentiasa kene rompak..umah sentiasa nak kene tutup je pintu..tingkap lgsg xleh bukak..even bukak sikit je lubang n kecik pun si pelesit tu boleh masuk..eeeee sgt kurang aja kan..kalau curi makanan sopan2 xpe ni masuk umah orang wat macam umah atok die je kan..curi ikan yg mak aku nk goreng la, pastu hbs kan makanan baby aku la, pastu pecah kan pinggan mangkuk la pastu dok atas sofa mak aku..perghhhh dok atas sofa mak aku tu xleh tahan..monti pon x dibenarkan dekat ngn sofa tu ni kan die dgn muke slumber leh dok jilat2 bulu die atas sofa tu kan..vodosh ko kucing!!!aku bengang nnt aku cmpak ko jauh nun dlm hutan amazon tu kang(tipo la kan) campak kat taman dua belah sane je la..huhu..

ok la takat ni je la luahan hati aku mngenai gaji yg xmasuk dan kucing betina yg mcm pelesit..aku sgt xsuka sama itu pelesit..tlg jauh dari keluarga please..aku xnk wat dosa dgn membantai ko k..huhu..

20 comments:

Cik Moon said...

huuuu~gaji cikmoon pun xdpt lg nie.. lmbat btol laa... poket dah kering ni..haha

rohanazainal said...

haku gaji lagi r 27hb ta tentu masuk.. na tunggu berzaman r weyh.. dalam bank tinggal rm3.00++ jerk kao tahu..

hahaha~

nexx said...

comel nye kucen.. i loike.. (=^-^=)

Syafiq Rosli said...

sabar ye...skit hari lagi masuk lah..uhu

kalau rajin jom
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

MASZ said...

hehe..masz ingatkan ape lah sbb funna frust.gaji xmasok lagi erk..siannn.xpe.tggu dgn pnh kesabaran ye. =)

farah said...

gaji kata dia masuk lepas raya cina.
hahaaaa meroyan meroyan

♥ AyaHikari ♥ said...

hehe. lain kali hati2. =)

selipar biru said...

comeyhnyaa kucing cik funna!

cik funna kerja apa?

Amirrah Zawani said...

hahahah!!!
kucing betina pelesit???
monti sila jgn jdkan kucing tu gf, nanti tuan marah :D

Tuan Din said...

baru adil moti makan ikan kering, tuan dia makan ikan kering...

Contengan Picisan Jalanan said...

agak2 org yg pecah msuk rumah tu same ey macam kucing pecah masuk rumah..ekekeke

Raji berkata said...

hahaha slamat pencuri yg tu jer yg masuk owh ;D
tah2 tu kawan monti kau ker mana tahu kan? ;P

aleen aiden said...

siyes kat dlm bank ko ade byk 2?aku studen lg byk weh!hak2.unless klo ko simpan kat asb la kan.aku jeles.hu3

asybedazzle said...

gaji ohh gaji, saba ye. hehe. biase la tuh.

nora said...

baik ko cek
tek tak gf monti jeng jeng jeng


Cinta kat Salah Orang??

♥ Funna ♥ said...

aleen: siyes la dow..byk tu je la yg tinggal..haha

♥ Funna ♥ said...

nora: bkn gf monti tp GRO die je kot..haha

♥ Funna ♥ said...

asybedazzle: ye dgn penantian yg sbr akhirnye gaji ku sudah masuk..alhmdulillah

tqaAwesome said...

hahah kucing2 kat cni mmg camgini. haritu ade sekor masok umah sewa aku. selambe badak je :p

♥ Funna ♥ said...

tqa: adakah kucing itu betina dan kaler putih tompok hitam?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail