Kawan-kawan ku

Wednesday, January 12, 2011

Yeah..baju baru dan kepala saya sudah siap!

Hello peeps..

I was so excited nk gtau u oll yg baju baru tuk my lovely blog sudah siap..finally dapat gak bj baru dia kan..huahahaha..puas hati..n aku rasa akn pakai lama la baju ni sebab:
1. nampak macam kukuh..kukuh dr segi apa tu aku xtau la..boleh ke blog roboh?haha
2. nampak sedikit kemas kot dari dulu
3. kaler sedikit menarik..
4. header pon dh xde tepek muke sendiri 

dolu nye template

template yg baru..

mana lagi kemas?cepat cakap..haha..ok sila abaikan gadis burpppp serupa lembu tu..dia bukan model tuk blog ini ye..huahahahaha..ok takat ini saja entri ni..tq everybody!lalalala

22 comments:

Bazilah said...

kaler dah cam tema baju kahwin impian aku je ni haha, SUKA! :D

♥ Funna ♥ said...

@Bazilah: Yeke?aku pon suka kaler ni..inspired dr baju kawin elyana..cantikkan kaler baju dia..

atie said...

saya undi yang ni!

PuanBee said...

yang biru nih lg cantik kot!

aleen aiden said...

lawa2.simple je.i loike!hu3

tqaAwesome said...

worh tak penah jumpe combination kaler ni. aku suke header tu. smart! weh >.< cara nak buat widget kat sidebar yg turun naik tu, aku tak ingat +.+ ahakss
nanti aku cari balik. lupe lakss. hehe

tqaAwesome said...

dah jumpe! kat sini

http://johanrakyat.blogspot.com/2010/12/jquery-tab-menu-accordion-versi-2.html

Seizer said...

funna.. cumer kaler shoutbox je x masuk :P...
haha byk komen pulak aku...

header memang terbaik!

NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS said...

wahh dah maju baju blog dia..hehehe..

rainbowskittle(fain) said...

weeeeeeh semart gilleee ! cunnnn ! cuuun !

Aida Zafirah said...

sukaaaa....nice...:)

♥ Funna ♥ said...

@atie, @Puan Bee, @aleen: tq~

♥ Funna ♥ said...

@tqa: combination ni lain dr lain sikit..mula2 nk wat pink kaler lg tp cam bosan la asyik pink je kan..try la dis color..ngeh3

btw: tq for da link..smgt nk buat ni..ahahahahaha

♥ Funna ♥ said...

seizer: shoutbox tu xsompat lg den nk tukar kaler..nnt akn ditukar juga..

♥ Funna ♥ said...

farah: xde la smapai gileeee..hahahaha tq~

♥ Funna ♥ said...

aida: tq ye..

shahrilazmizam said...

cantik dh blog ni..tp cantik gak awek yg sendawa kuat2 tu..buruk perangai..hehe

♥ Funna ♥ said...

shahril: hahaha tq~awek tu mmg cantik tp tang burppp kuat tu bunyi mcm lembu besar hilux la..haha

Papa Mifz said...

cantek la baju baru blog nih...terbaik.:)
salam kenal dr papa mifz..:)

anishamzah said...

simple dan chantek la weh.. nak jugak buat macm tu tak nk tempek muke sndri laa...huhu

♥ Funna ♥ said...

anis: hehehe saje xnk tepek muke sendiri..low profile sikit..ngeh3

... said...

as salam..
wah..gaya yang elegan :)
menarik ;)
saya punya pun simple je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail