Kawan-kawan ku

Saturday, January 15, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !



Hello peeps, td aku jalan2 kat blog Cik Farzana n dia ada menganjurkan satu contest diberi nama blog paling cantik, comel dan kemas..i don't know wut category for my blog..nak kt cntik biasa je banyak lagi kan blog yg cantik dan sgt cantik dengan ada muka masing yg cantik2 tuk jadi pemenang kan..tp xpe aku try la join kan, mn tau kot2 rezeki termurah kat aku n termenang la plak kan(nak prasan jap) kahkahkahkahkah(gelak jahat)..apa lah yg ada dgn blog ni template simple je kan designed pon by cik funna sendirian berhad..idea xdo nk wat gempak2 guna flash2 sane sini mcm blog ayeem..


Ok wuteva, before aku melalut n menyimpang lebih panjang meh aku nak ajak u oll2 semua join contest ni..prize dia quite menarik berupa baju yg comeyl2(tuk ladies ok!) but if laki nk join pe salahnye kan hadiah leh bg kat gf..so let's check it out terms n conditions for da contest:


  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
org yang aku nak tag adalah:
  1. Bazilalalala yang cute
  2. Anis yang cun
  3. Aleen yang hot 
  4. Qema my lovey dovey fren
  5. Nida yang chubby pipi nye.. 

Btw, byk g nak tag tp sponsor kata 5 je so i put 5 je la kan..hehe..ok la enough for me ngarut2 for dis contest..cik farzana yg cantik n sweet hye2 senyum slalu ye ^_~ (nak ngampu la tu)..

11 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

dear...blog awk nampak kemas...cm ne ek nak buat tamplate kemas cm kamu :)

aleen aiden said...

omaigod kene tagla plak kan.insyaAllah klo ade mase dan kudrat alin bwat eyh cek funna..hu3

niDa said...

ko tag aku sbb aku nye blog comel kan kan kan... hahaha.... mekasih... aku akan merapu esok.. hehe...

thanx funna..

arehey said...

nk ms0k boley ?HAHA

Qema said...

agak terharu kene tag ni. keh3. macam menarik nk join ni. =D
tapi ade 1 menda nk ty, cane nk link banner tuk sidebar tu eh??

Bazilah said...

yeay! kalau rajin aku buat ye funna! :D

anishamzah said...

eh beb tak sangka ditag oleh funna chantek nih.. and tak sangke funna tag blog anis cantik,comel dan kemas ! hehe nanti anis wat lah :D

NuSaNa NoSa 91 said...

walaweyhhh~ dah lama keen xdtg kt blog nih.. dh bertukar wajah semuanya.. btw, cantik dan kemas la kali ni.. gud luck utk contest ni ye funna! ^_^

rruzanna said...

funna,blog ko ade peluang nk mng award kemas! gujd luck!

♥ Funna ♥ said...

keen: tq~hehe

zana: aminn lau termasin mulut ko kan..

Raji berkata said...

hohoho good luck weh ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail