Kawan-kawan ku

Friday, February 11, 2011

m.a.l.a.s

m.a.l.a.s mood aku sangat malas beberapa hari ni..malas nak on9 termasuk la ber facebook, berblogging dan ber ym..juga malas tuk buat research brg kwin..walaupun incik boo sudah sibuk membebel2 sama aku supaya search2 mana yg baik..xnak!!!aku malas..huhuhu..nape aku tetiba malas nak mampus ni?buat keje umah pon malas..arghhhhh dh mcm org frust bercinta la plak kan..haha..oh tidak!sy sgt bhagia bersama incik boo wat masa ni..aku pon xtau..tapi hari ni aku kembali bersemangat..aku nak kembali menerjah blog2 mmbe yg lama aku xterjah..kwn2 tunggu sy nak serang kamu semua..yeahhhhh~

4 comments:

miss_neeya said...

yeayy :)

Aida Zafirah said...

biase lah tu...saya pun ade gak hari2 rajin n hari2 malas...hehehehe...

farah said...

sila makan vitamin untuk rajin.

Raji berkata said...

hahaha
nk kawen mmg lah ad mood2 cmtu skit
bjet berpengalaman*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail