Kawan-kawan ku

Friday, February 18, 2011

GUA BUKAN ROBOT LA!

mentang2 la gua ni kerani cabok lu hentam wa gila babi nye kan..semua benda lu nak urgent..semua benda lu suruh, wa nak kene siap kan on da spot..lu igt wa ni robot ke?nak handle kan satu keje pon makan dua tiga hari nak siap..suruh buat kerja bagi perfect jgn bagi salah la pe la..tapi lau dah hentam semua kat aku dalam satu time macam mana nak kuarkan result yg perfect?gile a dia ni..bagi arahan je tau cuba ko yg buat..aku bengang btol la bila kau suruh buat keje last minute n nak benda time tu gak..wat keje dlm keadaan kelam kabut ko igt bagus ke?pastu bila de yg tercicir sana sini ko hentamkan aku balik..eeeeee mmg skt hati la aku kan..dh tau xckup kakitangan nape la ko xusul kan kat tokwan suh amik staff baru kat unit ni..tu kat luar tu ramai org tgh tunggu nak kerja..mik la sorg..ni dua orang punya kerja ko kasi aku handle sorang2..lau dua orgnye keje tu sikit xpe ni semua tinggalkan cirit2 diorg separuh jalan n aku kene bersih kan cirit2 tu kasi clean n perfect mcm yg ko nak..minta mahap la gua bukan robot ok!

p/s: Ok minta mahap..entry kali ni berunsur emo..sbb gua dlm keadaan stress gile vavi..

6 comments:

khaifaiz said...

harap funna bersabar yer

♥ Funna ♥ said...

tgh bersabar la ni..huhu

Aida Zafirah said...

memang ade org mcm nih...kadang2 suka2 hati diorang je nak suruh kita buat ape...semua nak ikut cakap diorang je...huhuhu...

chill dear....:)

Raji berkata said...

hahaha marah sokmo nih
hehe byk2 bersabar yer
bekerja mmg camtuh

ckp mcm ad pengalaman jer*

♥ Funna ♥ said...

aida: tu la pasal..redha je la..kita kan org bawahan..

♥ Funna ♥ said...

Raji: tu la emo je aku keberlakangan ni kan..sorry la ye..tempat nk mrh kat sini..nk mrh dia depan2 kang aku kene fired..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail