Kawan-kawan ku

Saturday, February 12, 2011

Jatuh katil

U oll pernah x terjatuh katil masa kecik2 dulu?msti pernah kan..haha..masa kecik2 dulu aku selalu jatuh katil..sedar2 dah ada kat bwh katil..xpun tepi katil..dulu masa dok hostel, form 4 kot xsilap aku..duduk katil double..pernah gak a terjatuh katil kan..tinggi tu katil double..masa time jatuh aku langsung xsedar yang aku jatuh tapi bila kepala dah cecah ke bumi masa tu bukan takat sedar..terus melalak tahan kesakitan..habis semua dak dorm aku terjaga sebab aku nangis..skt woo..nsb baik xpatah tulang temulang aku ni kan..sejak dari tu aku serik tido atas katil double..trauma..haha..itu kisah suatu masa dulu..ganas ke aku tido?kalau tanye aku,mesti la aku cakap aku tido SOPAN tahap dewa..

u oll rasa pelik x bila dh besau gajah mcm ni still jatuh ktil?yup agak pelik..tp itu la yg aku lalui pg tadi..lama dh aku tido xjatuh katil tp pg td leh pulak aku sedar2 dah ada kat tepi katil..yg sdp nye leh lak berbantal kan handbag dan berselimutkan telekung..aish,kunun tido dlm keimanan a tu kan..langsing xsedar aku dah jatuh katil..mmg mlm td aku nye mata berat gile nak bukak..habis je solat isya terus aku terbongkang atas katil..dgn telekung xberlipat handbag bersepah2..bunyi mcm 'pemlsnye anak pak mail ni'..sori a der wa rajin woo cuma mlm td wa mls gile nak wat apa2 wa pikir nak tido je..mcm de setan je bergayut atas kelopak mata ni..gile over aku tido kan smpai jatuh2..mak aku siap bebel2 bila aku cerita kat dia yang aku jatuh katil lagi.."tu la dulu mak suh beli katil queen ko gedik nk beli katil single..bajet tido mcm puteri la kan..padahal tido mcm gergasi.." perghhhh pedas woo mak aku nye kata2..xpe lepas ni aku nk bentang toto kt tepi katil if aku jtuh xde la rasa sakit kan..orite x?kuikuikui..

21 comments:

Addam Juhari said...

used to get upper bed, but never been fall off maybe I am very sopan time tido..

farah said...

dah dekat nak kawen ni, sila sila lah tukar katil queen ye. nanti tak muat malam malam nak tidur. hehehe

sue-sama said...

funna, nnt kawen jgn jatuh katil tau..malu nnt ..hee, gurau :)

Anati Soki said...

wakakaka.. anat jatuh katil tak sedar pun. tgk2 bangun pagi dah ada atas lantai..wakakaka

anishamzah said...

masih jatuh katil ke? hehehe boleh jadi lah mybe sebab mimpi yang tergolek golek ke..huhu..

Azie Azra said...

sama !
fuh katil double mmg salu jatuh.ptut la otak cm hilang geliga da skank :p

niDa said...

ahahaha... patut la ms form 4 dulu ko asek tdo bwh je.. aku x ingt lak tang ko jatuh tu... huhu

MASZ said...

hehe..sian funna.masz dulu pun salu gak jatuh katil.skt nya xyah nak ckplah..

ipa faiza~ said...

jatuh katil..

retak x lantai bilik....??

hehe.

gurau2 je~

Raji berkata said...

aku tidur sopan confirm xkan jatuh punya
inshaAllah =.="

Bazilah said...

kau selalu mimpi nyanyi lagu hindustan kot, tu yang tergolek2 jatuh katil haha. aku rase ko kena tidur bawah jela, sakit woo jatuh huhu

♥ Funna ♥ said...

addam juhari: mayb u r da sopan 1 when u sleep..hahaha..if me?will fall down like nangka busuk lol..haha

♥ Funna ♥ said...

farah: ala tido himpit2 bila kwin itu nikmat woooo..ahahahahaha..wa xmau tukar queen wa nk tukar king terus nanti..haha

♥ Funna ♥ said...

sue-sama: haha lau kwin jtuh katil mmg malu la..mau kene gelak gile babi ngn incik boo..huhu

♥ Funna ♥ said...

Anati: sama la kita..mmg dh tido mmg xkan sedar la kan..tup2 dh tergolek bwh katil dah..haha

♥ Funna ♥ said...

anishamzah: leh jd aku mimpi..tapi xsedar lak aku mimpi pe kan smpai jtuh..haha

♥ Funna ♥ said...

azie azra: serik dow aku nak tido ktil double..ckup la skali kenangan pahit jtuh dr katil double..kuikuikui

♥ Funna ♥ said...

nida: tau xpe..lepas jtuh dulu sedaya upaya aku tuk memilih katil bawah..takut dh..ko xsedar kot masa aku jtuh..haha

♥ Funna ♥ said...

ipa faiza: bukan takat retak, lobang jadinye..haha

♥ Funna ♥ said...

raji: ko tido sopan ke?aku xprcaya la..haha

buzz: kush2 hota hai..golek2 kat lereng bukit kan..

iDa_MutHiaH said...

hikhik...x pe kawen nti husband tolong sambut klu jatuh katil ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail