Kawan-kawan ku

Sunday, March 27, 2011

Si "Comel" tertangkap

Ape?aku dh dapat tangkap si "comel"?hahahaha power x aku?dapat gak merungkai siapakah si "comel" itu..

nak tau mcm mana leh tertangkap si "comel"?cite nye camni..aku tgh syok men FB kan pastu tetiba cursor aku tu bergerak sendiri..pastu dia main2 aku nye FB tu kan..last2 aku hangin, kak lin(officemate) suh aku nek cari sape si comeyl tu..kebetulan aku bwk camera gajah aku tu..time ni la aku jd paparazi kan..sasaran utama adalah syukk..terus aku p kat tempat dia..mari!mmg btol tekaan aku..maka aku pun snap snap snap la gambar dia..owwww yeaaaa~


 tu dia si comel sedang meng'explore aku nye FB..blom prasan kehadiran aku..hahahaha
huh!dah tertangkap baru rasa malu..notty tau apek ni..
 
cover2 dgn menukar dia nye FB profile..siot je ko apek..hahaha

itu saje entry aku hari ni..sebenarnye xde pe la sgt pun cuma aku cam happy dpt tau sape si "comel" tu..kehkehkeh..thanx apekkkk ko mmg style..before aku bla aku dh disconnect dh software VNC tu..xmau akak "ucuk" ko kene kacau ngn ko..hahahahahaha

2 comments:

farah said...

main time keroje !

Raji berkata said...

hahaha dpt tngkp gak hantu yg mntk tlg aritu ;D
ish best lak korg men2 kt tmpt kje ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail