Kawan-kawan ku

Friday, March 4, 2011

Rombakan

Assalammualaikum..

Tadi ada meeting berkenaan dengan rombakan kerja kat tempat aku ni..maklum la Pusat Pendidikan Luar (UPM) telah pun transform ke UPM Education & Training Sdn Bhd which is dulu GLC n now transform to private sector kan..but it still under UPM ok..bila wujud pentadbiran baru so everything hv to change termasuk la our unit, bos n wut so ever la kan..semua dirombak dan disusun lebih rapi kot but it's quite tough..mayb after dis we should b work hard to improve our services, performances to our client which is student PJJ la kan..it's ok i'll try my best to improve my performance as i can..aja aja fighting funna!!hahaha..so for those yang teringin nak sambung belajar secara PJJ bacelor or master amat2 la di alukan untuk mnyertai kami..owww yeahhh~ for more information can refer to our official website..promote seyh..haha


 

6 comments:

Raji berkata said...

yeaa sila bagi comitment 100% terhadap kerja anda lepas nih ;D
wish u best of luck kt sana

♥ Funna ♥ said...

ye akn ku bg 100% commitment pd kerja..tq raji!

aleen aiden said...

pengaruh full house kuat nih...ha3 :P

Bazilah said...

semangat semangat haha. ko keje ape eh funna?

♥ Funna ♥ said...

ALEEN: LEBIH KURANG LA KAN..HAHA

♥ Funna ♥ said...

BUZZ: AKU KEJE KAT UPM EDUCATION & TRAINING..ADIK KEPADA UPM..HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail