Kawan-kawan ku

Wednesday, March 16, 2011

makan-king bersama officemate

Assalammualaikum..

Tempat: Red Card Cafe (restoran milik anak tokwan)
Time: 12.30pm-2.30pm
Date: 16th March 2011

Before start merepek merapu meraban, aku nak ucapkan terima kasih tidak terhingga kepada Prof Aziz aka Tokwan kerana telah terbuka pintu hati nya untuk membelanja kami semua (staff UPMET) lunch di restoran milik anak dia..Terima kasih daun keladi, senang2 belanja la lagi..Mungkin ini la majlis terakhir aku bersama UPMET staff..ntah lepas ni dpt lg ke x lepak bersantai meraban meribut dgn diorg lagi ke x kan..adesh!sedih la plak..ok ok aku mmg xnak merapu2 hari ni sbb mood still lagi kekenyangan..just nak tayangkan sikit la gmbar sebagai kenangan dan utk ditatapi pd hari2 tua ku nnt..ececececece(ayat xleh bla sadis seyh)

 Ini Rohaiza@Mek Za aka Kak Eza..gebu kan dia..guna la Shahira suci dan murni
 kiri itu pika aka double line dan sebelah itu kak lin aka pelat
 yg ayu ni kak izan aka akak 24
 ini mamat bajet macho baju biru tu arai aka psycho n baju putih tu rosdi
 ni Shahril aka bro tonggek..xde tonggek mana pun dia..
 ni Epol dia ni mmg selenga..slalu wat lawak..bes bes bes
 ini black aka white shining..actually shining dia terserlah tang gigi..
ini zakia..chomeyl org nye..single n available..sesape mau boleh pm aku ek..hahaha



 hidangan yg menarik disediakan.. 







 besday celebration untuk mereka yg lahir bln 1,2 dan 3





 
ni gambar potrait we all dpn restoran tok wan..diorg ni membe yang paling bes n hot..love them so much..yg tgh tu tie merah tu la tokwan yg aku dok sebut2..haha..wawawa sedih wooo nk berpisah dgn diorg..membe bergaduh, gelak tawa tu..huhuhu

to all my friends especially pika, shahril, kak lin, kak eza, epol walau jauh mana pun aku, jgn la lupa nk ajk aku lepak2 k..hehe

11 comments:

MASZ said...

huhh..sodap.lapar lah pulak skrang nie..ehehe =)

aleen aiden said...

aish,murah btul rezeki ko nih..jeles!hu3

piqa blog , said...

we gonna miss you cik funna <3

farah said...

kirim salam kat lelaki baju biru. oh semuaa baju biru. kirim salam semua laaa

Raji berkata said...

bestnyer kalau dpt kerja tmpt cmnih
murah rezeki =.=

chuu said...

makan makan makan makan dan makan...
wooottt lapo pulop =,="

♥ Funna ♥ said...

masz: hye masz..lapar funna pun tgh lapo ni..

♥ Funna ♥ said...

aleen: alhamdulillah leen

♥ Funna ♥ said...

piqa: <3 u la bebehhhhh

♥ Funna ♥ said...

farah: akan ku sampai kan salam pada mereka yg berbaju biru

♥ Funna ♥ said...

raji: kat sini mmg mewah dgn makan..de je makan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail