Kawan-kawan ku

Tuesday, August 2, 2011

selamat berpuasa

assalammualaikum..rasanya xterlambat lg aku nak ucapkan selamat berpuasa pada semua umat islam seluruh dunia..dlm bulan yg mulia ni mari la kita semua berbuat amal..stop la jap ngumpat2,kutuk mengutuk semua tu kan..xde guna nya semua tu..mengurangkan pahala puasa kita je (tuju pd diri sendiri)..

sedih la first puasa xdpt buka puasa ngn family..mesti mak masak sedap juadah tu berbuka..dpt sahur dgn dia je semalam..xpe2 minggu satu lg aku akan mewajibkan diri tuk pulang berbuka puasa dgn family..

dua minggu puasa ni rasa mcm xseronok je nk keje..mana x nye minggu ni je aku keje masuk tgh hari kul 12 then next week lak masuk kul 2..berbuka la aku dgn roti berulang dgn air kosong..ye a time bile aku nk p tapau nye?lau de transport nk p bazar ke ape ke xpe la..bazar ke kdai ke bukan nye dekat2 jauh tu lau jln kaki..kejam btol org yg wat schedule ni xpk lgsg org nk berbuka,nk terawikh kan..aishhhh sabar je a..

4 comments:

L said...

pon2..lori milo L dtg dh... sori lambat seket.. xsempat nk dtg time shurnk supot milo ais 3in 1 utk berbuka nt.. k.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/bangun-sahur-buat-aper.html

rohanazainal said...

kau keja mana sekarang nok.. ce cian..... siap bershift bagai.. sabar je nok.....

kau kawen ye bulan 12.. aku still terawang2 lagi nok.. jgn lupa jemput.. kihkihkih..

NanieZara said...

Slmt berpuasa fana...weh nti jadi follower blog baru aku.

aleen aiden said...

alalalaaa siannye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail