Kawan-kawan ku

Friday, July 29, 2011

harimau mengaummmm

owww yeahh oww yeahhh tahniah buat harimau malaya..walaupun kalah tp aku tetap bangga dengan u oll especially to khairul fahmi..u r da best..

tp dalam masa yg sama hati aku sakit btol tgk player singapore..bodoh mcm keldai..setakat trun padang nak wat drama better ko p masuk audition jd pelakon mcm aaron aziz tu kan..xde sifat profesionalism la singa pura2 tu..lembik mcm jelly..lau xleh ganas2 xyah la ada hati nk main bola..mcm tu rupa nye mmg xlayak la u oll masuk world cup..1st session confirm dh out..bullshit!!haha..k nite!!

1 comments:

cik gold said...

paling skt hati dgn yg pakai jersy 11 tu..bdn gedebab sgt.sbb tu xdpt selalu jer jatuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail