Kawan-kawan ku

Sunday, April 10, 2011

rindu

Hey guys,long time no c..lama gile aku xupdate blog kan..msti u oll dh lupe kewujudan blog ni kan kan..huhu..actually byk aku nk cite kat u oll tp xsempat je..

Rmai yg tnye mcm mn ngn kerja kt tmpt bru?ada yg perli mkin kerja kt tmpt bru aku dh jd buta IT..eee xbek ko nok..so far aku kerja ok je..bes gak cume bz sikit la kan..tu yg xleh nk curi tulang nk update blog or blogwalking kan..g pun meja aku located kt tmpt yg xclear..tu yg xbesh kan..

Aku baru je lepas mnjalani orientation staff baru last week..3hari tu..tp sgt bes orientation tu..bygkan they all yg pngkat tinggi like senior exec,mnager,director smua xpoyo n low profile leh join kami yg org bwhan ni mcm kwn2 diorg..main game yg mcm dak kcik pun diorg sgt bg cmitment yg bgus..suka la ngn diorg..trainer we all pun sgt bes,sporting,energetic..then team leader aku lg gile sporting..xde gap lgsg antara kami..

Tp sedikit pning la kan aku nk fhm tasks aku mane x nye byk sgt main dgn system..tu yg blur2 lg kan tp yg pling bes aku xpyh wat filing..haha boleh x mcm tu kan..ok la ckup a smpai sini aku merepek meraban..nk p bligwalking jap..adios~
Published with Blogger-droid v1.6.8

2 comments:

chuu said...

cuak x cuak alam kerjaya., mesti lagi mencabar kan.,
gudluck funna! ^0^
*funna bape taon ek @____@

farah said...

blogger~droid ? via ape kak funna blog ni? ngehngehngeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog template is created by Funna Ismail